Wednesday, 4 October 2017

It Movie 2017

Hai, I am the very so much jakun 22 yo-girl.

Ini adalah first time saya masuk ke pawagam & menonton wayang. Dan wayang pertama saya ; IT !


Limaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bintang. Sukaaaaaaa sukaaa sukaaa. Nanti nak download nak kasi adik adik aku pulak tengok. Wakaka

Best tengok wayang but I hate bunyi kuat kuat macam dalam pawagam nie or konsert etc. Rasa macam lepas nie kau akan mati. Entah apa kaitan mati ngan bunyi kuat XD

Bye blog.

Throwback 20 Sept

5 comments:

  1. Hi KTC. Lama tak update dah :)

    I guess for the first timer volume dekat cinema memang rasa kuat kot.

    ReplyDelete
  2. Hi salam singgah lagi kt sini :)

    Btw jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  3. Jangan risau, kita serupa.. time dialog mcm xdgr, tp bla time fx dtg, boom! xtau mana kiri kanan dah..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah masuk pawagam. More jakun than you tapi ok sebab memang tak de feel langsung nak masuk dalam pawagam tu, bila mak sedara ajak I just like 'Tak minat laaa' hahaha

    ReplyDelete